VIER5 | Advies en Begeleiding

Samenwerking

Succes staat of valt met samenwerking!

Samenwerking tussen u als opdrachtgever en VIER5. Maar ook samenwerking tussen VIER5 en andere marktpartijen gericht op het bieden van de best mogelijke oplossing voor u als opdrachtgever, maar ook op verbreding van de dienstverlening en continuïteit.

VIER5 werkt in dat kader actief samen met diverse partijen. Partijen die net als VIER5 klantgerichtheid, kwaliteit, samenwerken, respect en betrouwbaarheid als basiswaarden hanteren.

 

VIER5 is trots om de volgende bedrijven tot haar partners te mogen rekenen.
Ibc is een management advies- en interimmanagementbureau dat kwalitatief hoogwaardige ondersteuning biedt in het hele traject van strategievorming tot en met implementatie bij haar opdrachtgevers.
Limebizz biedt bedrijven, ondernemers en DGA’s diverse mogelijkheden hun onderneming een verfrissende impuls, business refreshment, te geven. Voor Limebizz is de kernvraag, hoe (her)positioneren wij uw onderneming? Om tot een juiste strategie en positionering te komen gebruikt Limebizz haar zelf en succesvol ontwikkelde analysemethoden.
De ICT Coach begeleidt MKB-ers bij alle keuzes die zij op ICT-gebied moeten maken. Als onafhankelijk adviseur ondersteunt de ICT Coach bij ICT-scans, het opstellen van beveiligingsleidraden, pakket selecties, implementaties, trainingen en workshops.